Meeting Room

Assembly Conference Voting

Uanset om du er en virksomhed, en fagforening eller en NGO, er Assembly Conference Voting den mest intuitivt brugervenlige og dokumenteret sikre end-to-end-løsning til at organisere digitale eller hybride generalforsamlinger gennemføre både lovbestemte og ikke-lovbestemte afstemninger.

Sådan virker det

Hvorfor Assembly Conference Voting

Ikoner-2.png

Fokus på sikkerhed med avanceret kryptering og fuld dokumentation 

 

Godkendelsesfaktorer sikrer, at kun gyldige deltagere får adgang til dit møde. På mødet er al kommunikation krypteret, og deltagerne kan deltage i debatter og afgive deres stemmer sikkert. Alt er dokumenteret, hvilketgør det muligt at verificere hele valgprocessen fra start til slut.

Ikoner-9.png

Spar tid og reducer omkostninger. Nå flere mennesker og øg engagementet

Digitale generalforsamlinger er COVID-19 frie, sparer rejsetid og skærer omkostninger fra fysiske mødelokaler væk. De gør det også muligt at nå flere mennesker, fordi mødet kan tilgås fra en hvilken som helst enhed. Og et virtuelt møde, betyder ikke mindre engagement. Faktisk åbner det mange nye muligheder for livlig dialog.

Ikoner-8.png

Fleksibel i forhold til konfiguration. Brugervenlig for deltagerne

Opret en fuldstændig virtuel eller delvist virtuel generalforsamling. Vores løsning er nem at konfigurere og håndterer alt fra systemkonfiguration og deltager-invitation til praktisk betjening og dokumentation. Uanset om deltagerne er i samme rum eller sidder adskilt, kan de se, hvad der præsenteres, stille spørgsmål og stemme.

Gennemprøvet løsning med markedsledende sikkerhed

Sikkerhed på højeste niveau, krypteret kommunikation og trin-for-trin-revisionsspor er en vigtig del af den løsning, vi leverer. Det sætter dig i stand til at bevise integriteten af de afstemningsprocesser, der finder sted på din generalforsamling .

 

Vores erfaring på området og modenheden af vores teknologi bygger på mere end 20 års erfaring og 6000 allerede afholdte lovbestemte og ikke-lovbestemte valg.

logo-deloitte.png
logo_uk_horisontalt_rgb-removebg-preview
IRU-removebg-preview.png
kbh_maerke_uk_blue_rgb.png
Transparency_International_logo_blue-rem
hk-logo.png
EHC_final-logo_vector_pro-2-removebg-pre