Partnerløsning

En partnerløsning giver adgang til at opsætte og videresælge Assembly Votings valgløsninger til valgkunder i foreninger, kommuner og virksomheder. Det er en dyr og omfattende proces at udvikle og vedligeholde en komplet digital demokratisk infrastruktur. Som partner kan du holde fokus på dine valgkunders behov, velvidende at de tekniske løsninger holdes i drift og videreudvikles efter højeste internationale standarder.

Assembly Voting Partnerløsning er udgør en komplet demokratisk digital infrastruktur til valgvirksomheder, der sælger konsulentydelser og end-to-end valgløsninger til valgkunder.

Ud over adgangen til Assembly Votings systemer, leverer vi materialer og rådgivning til markedsaktiviteter, ligesom vi tilpasser de tekniske løsninger til lokale markedskrav, fx digitale signaturer, stemmeteknikker og API-løsninger.

Herunder er et eksempel på en typisk proces omkring en Assembly Voting partnerløsning:

  1. Aftale. Gennemgang og valg af systemer, betjeningsprocesser, systemkrav og dokumentation. SLA, geografisk afgrænsning, m.m. 

  2. SystemtilpasningTilpasning af systemer til systemkravene

  3. Test. Gennemførelse af test af systemer og betjeningsprocesser med partner. Evt. gentest.

  4. TræningsforløbValgadministratorer gennemgår et træningsforløb i brug af systemerne. Overdragelse af markedsføringsmaterialer og rådgivning til salg af løsninger til valgkonsulenter hos partner.

  5. Drift. Hosting, løbende administrativ support og opdatering af systemer. Løbende dialog om systemudvikling og markedsfæringsaktiviteter.

 

Assembly Votings partnerløsning leveres som en SAAS løsning (Software as a service), men med mulighed for lokal hosting. Systemerne optimeres og videreudvikles løbende, og nye funktioner stilles sammen med den fulde dokumentation til rådighed for partnerne.

Fakta om Partnerløsning

A Partner solution from Assembly Voting makes it possible to tap into the commercial potential of the company’s range of election products and use it to target a specific sector or geography.

Assembly Voting leverer Partnerløsninger til bl.a. UK Engage og Strålfors Finland.

Assembly Voting stiller:

  • Valgsystem, Kandidatsystem,  Mødemodul, phonermodul og/eller valglistesystem

  • Lokalt hostet eller Assembly Voting løsning

  • 24/7 Teknisk Hotline

  • 8.00-17.00 support

  • Løbende opdateringer af sikkerhed, nye funktioner og funktionsoptimering

Assembly Voting ApS

Park Allé 382

DK-2625 Vallensbæk

Kontakt

Mail: info@aion.dk

Tlf: +45 2616 9638