Partnerløsning

En partnerløsning giver adgang til at opsætte og/eller videresælge Assembly Votings valgløsninger til valgkunder i foreninger, kommuner og virksomheder. Det er en dyr og omfattende proces at udvikle og vedligeholde en komplet digital demokratisk infrastruktur og holde den opdateret i forhold til GDPR og høje sikkerheds standarder. Som partner kan du holde fokus på dine valgkunders behov, velvidende at de tekniske løsninger holdes i drift og videreudvikles efter højeste internationale standarder.

Assembly Voting Partnerløsning udgør en komplet demokratisk digital infrastruktur til valgvirksomheder, der sælger konsulentydelser og end-to-end valgløsninger til valgkunder.

Ud over adgangen til Assembly Votings systemer, leverer vi materialer og rådgivning til markedsaktiviteter, ligesom vi tilpasser de tekniske løsninger til lokale markedskrav, fx digitale signaturer, stemmeteknikker og API-løsninger.

Herunder er et eksempel på en typisk proces omkring en Assembly Voting partnerløsning:

  1. Aftale. Gennemgang og valg af systemer, betjeningsprocesser, systemkrav og dokumentation. SLA, geografisk afgrænsning, m.m. 

  2. Systemtilpasning. Tilpasning af systemer til systemkravene

  3. Test. Gennemførelse af test af systemer og betjeningsprocesser med partner. Evt. gentest.

  4. Træningsforløb. Valgadministratorer gennemgår et træningsforløb i brug af systemerne. Overdragelse af markedsføringsmaterialer og rådgivning til salg af løsninger til valgkonsulenter hos partner.

  5. Drift. Hosting, løbende administrativ support og opdatering af systemer. Løbende dialog om systemudvikling og markedsfæringsaktiviteter.

 

Assembly Votings partnerløsning leveres som en SAAS løsning (Software as a service), men med mulighed for lokal hosting. Systemerne optimeres og videreudvikles løbende, og nye funktioner stilles sammen med den fulde dokumentation til rådighed for partnerne.

 

Contact vores partner ansvarlige - Camilla Banja - hvis du vil høre mere om mulighederne for at blive partner: camilla@aion.dk

Fakta om Partnerløsning

Salgs Agent

Salgsagent med 20% rabat på listepriser

Ingen system backend adgang

 

Bronze partner

System backend adgang og 10% rabat

 

Sølv partner

System backend adgang og 25% rabat

 

Guld partner

System backend adgang og 40% rabat

Assembly Voting leverer:

  • Valgsystemer, Kandidatsystem,  og supporterende systemer

  • Hostet på Assembly Voting Danske servere eller oytionelt lokalt hostet løsning

  • 24/7 Teknisk Hotline

  • SLA med garanteret 99% oppetid

  • Løbende opdateringer af sikkerhed, nye funktioner og funktionsoptimering

Assembly Voting ApS

Ringager 4C, 1. th

DK-2605 Brøndby

Kontakt

Mail: info@aion.dk

Tlf: +45 2616 9638