Formandsvalg hos Dansk Sygeplejeråd

Der er kampvalg om formandsposten i Dansk Sygeplejeråd, og medlemmerne skal vælge, hvilken af de 2 kandidater Grethe Christensen (nuværende Formand) og Helle Dircksen (Formand Kreds Sjælland), der skal bestride posten som Formand de næste 4 år.

Medlemmer af Dansk Sygeplejeråd benytter Assembly Votings elektroniske valgsystem, der giver mulighed for at stemme via computer, tablet, smartphone og mobiltelefon via SMS.

Dansk Sygeplejeråd forsøger sig for første gang med ”rekvireringspraksis” for brevstemmer hvilket betyder, at medlemmerne aktivt skal rekvirere en brevstemme, hvis de ikke ønsker at stemme elektronisk. Tidligere er alt brevstemmemateriale blevet udsendt ved medlemsvalg i Dansk Sygeplejeråd.

De første oversigter over valgdeltagelsen viser, at stemmeprocenten ligger højere end ved de seneste valg i Dansk Sygeplejeråd.

1 visning

Seneste blogindlæg

Se alle

Besøg

Assembly Voting ApS

Ringager 4C, 1. th

DK-2605 Brøndby

Kontakt

Mail: info@aion.dk

Tlf: +45 2616 9638

Følg