Ny samarbejdspartner


Vi er glade for at kunne meddele, at Aion ApS har indgået samarbejde med KPH/TAG DEL om udvikling af de digitale løsninger til TAGDEL.dk.

TAG DEL er et værktøj til alle borgere, foreninger offentlige institutioner og virksomheder, der ønsker at deltage i løsningen af udfordringer i samfundet - store, små, lokale, nationale og internationale.

På TAG DEL kan alle oprette en fælleskabs- eller borgerprofil med beskrivelse af interesser og kompetencer, samt i hvilket omfang man stiller sig til rådighed for at løse opgaver i samarbejde med andre TAG DEL brugere.

TAG DEL brugerne kan herefter oprette udfordringer, finde løsninger med andre brugere og sammen realisere de bedste løsningsforslag. Dermed udvides den demokratiske dialog i TAG DEL. Nu handler det ikke kun om samtalen og de gode ideer, men også om at borgerne bliver medskabende i gennemførelsen af konkrete projekter. Erfaringerne viser, at muligheden for at være med hele vejen fra ide til realisering er vigtig for motivationen i medborgerskabet.

TAG DEL er således et forsøg på at skabe end ny og motiverende ramme omkring demokratisk deltagelse i samfundslivet.

TAGDEL.dk konceptets digitale løsning som er udviklet af KPH – Københavns projekthus blive baseret på og bygger videre på deltagelsesplatformen PULS, der er udviklet og drives af Aion ApS

PULS er designet til at øge brugernes/borgernes aktive deltagelse i lokaldemokratiet. Målet er et mere levende demokrati med fokus på brugernes kreativitet, samarbejde og ressourcer i frembringelsen af løsninger på lokale udfordringer.

TAG DEL lanceres officielt d. 11 Marts 2013. Læs mere om PULS her på siden og om Tag Del på www.tagdel.dk

For yderligere information om PULS kontakt Camilla Wikke på 2840 9960 – camilla@aion.dk

For yderligere information om TAG DEL kontakt Stefan Tholstrup Schmidt – stefan@tagdel.dk

1 visning