God valgdag til alle

Vi håber på en høj valgdeltagelse og opbakning til det lokale demokrati i Danmark ved dagens Kommunal- og Regionsrådsvalg.

Der er gjort mange anstrengelser rundt om i landet for at løfte stemmeprocenten fra de historisk lave 65,8% ved det seneste valg i 2009. Indsatserne har især været rettet mod unge førstegangsvælgere og udsatte grupper.

I Assembly Voting har vi deltaget i dette arbejde med demokratirollespillet ”Valget er dit!”, og det har mange skoler og gymnasier benyttet sig af. Vi har de seneste måneder afholdt lokale skolevalgkampe med Kommunal- og Regionsrådsvalg på dagsordenen. Flere hundrede unge har deltaget i de politiske debatter og valghandlinger, og de unges store engagement giver forhåbninger til de kommende generationers aktive demokratiske deltagelse.

Assembly Voting ønsker alle et godt Kommunal- og Regionsrådsvalg!

0 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Besøg

Assembly Voting ApS

Ringager 4C, 1. th

DK-2605 Brøndby

Kontakt

Mail: info@aion.dk

Tlf: +45 2616 9638

Følg