TAGDEL.dk fylder 1 år


For præcist et år siden gik TAGDEL.dk i luften. Siden starten har mere end 2600 borgere oprettet profiler på TAGDEL.dk sammen med 250 organisationer, repræsenteret ved kommuner, ministerier, interesseorganisationer, græsrodsbevægelser og virksomheder.

Senest har Ikast-Brande Kommune etableret en TAG DEL-By, hvor lokale borgere og organisationer kan kommunikere direkte med byrådet, og være med til at udvikle løsninger til lokalsamfundet. Læs om flere af TAGDEL.dk's succeshistorier - årets bedste er samlet her

TAGDEL.dk’s første leveår har også budt på mange nye funktioner, bl.a. ”Kampagner”, geo-tagging af udfordringer og lukkede grupper. Det er brugernes ønsker og adfærd på TAGDEL.dk, der ligger til grund for de mange nye tiltag.

Vi glæder os til et nyt og spændende TAGDEL-år, hvor vi er med til at skabe rammen om et nyt samarbejdende medborgerskab i Danmark.

TAGDEL.dk er et samarbejde mellem KPH Københavns Projekthus og Aion – Assembly Voting.

6 visninger