Danmarksrekord: 96 kandidater til Integrationsrådsvalg


Integrationsrådsvalget i Frederiksberg Kommune er skudt i gang med et uhørt højt antal kandidater. Over 100 personer meldte sig ind i valgkampen, og 96 godkendte kandidater endte på stemmesedlen.

Frederiksberg Kommune og det eksisterende Integrationsråd er meget glade for den store interesse og opbakning til rådet. Borgmester i Frederiksberg Kommune, Jørgen Glenthøj (Det Konservative Folkeparti), udtrykker sin tilfredshed med det store antal kandidater til Integrationsrådet på følgende måde:

”Jeg synes, at det er fantastisk, at så mange af vores borgere også i denne sammenhæng gerne vil gøre en ekstra indsats for fællesskabet og demokratiet i vores by.”

Assembly Voting har leveret kandidatmodul til registrering og validering af kandidater og stillere til Integrationsrådsvalget i Frederiksberg. Endvidere fungerer modulet til præsentation af kandidaterne over for de mange vælgere, mens valget pågår.

Det er ligeledes Assemblyt Voting, der leverer valgløsningen til hybridvalget, hvor vælgerne selv kan bestemme, om de ønsker at stemme elektronisk eller via postal brevstemme.

Vi ser frem til at følge en spændende valgkamp.

Valget lukker mandag den 7. april 2014 kl. 17

3 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Besøg

Assembly Voting ApS

Ringager 4C, 1. th

DK-2605 Brøndby

Kontakt

Mail: info@aion.dk

Tlf: +45 2616 9638

Følg