Nyt London-kontor


Assembly Voting har fået kontor i London og er allerede i gang med at etablere sig på det engelske marked for demokratisk infrastruktur.

Trods forskelle i demokratisk kultur og valgregler er det stadig de samme grundlæggende krav, der stilles til valgsystemerne. Både i forhold til opbygning af de tekniske løsninger og de praktiske procedurer i forbindelse med gennemførelse og kontrol af valghandlinger.

”Det er en stor udfordring, men de mange års erfaring fra meget forskelligartede valg i danske kommuner og foreninger har givet os godt fundament til at etablere os på det engelske marked,” udtaler adm. dir. Jacob Gyldenkærne, Aion Assembly Voting

I første omgang er fokus rettet mod de faglige organisationer og foreninger, der benytter sig af ”private voting”. Ifølge Jacob Gyldenkærne er der de kommende år store muligheder for Assembly Votings valg- og deltagelsesløsninger på det engelske marked:

”Det aktuelle engelske marked minder på flere måder om det danske valgmarked, før der for alvor blev sat strøm til valghandlingerne fra 2008 til 2010. Vores erfaringer med transformation af valgprocesser fra traditionelle papirbaserede valg til hybridvalg og e-valg giver os en betydelig fordel som udbyder af løsninger på et valgmarked i forandring.”

I Assembly Voting ser vi meget frem til de nye udfordringer med at få etableret vores valg- og deltagelsesløsninger på det engelske marked.

Vil du vide mere om etablering af Assembly Voting på i England, er du velkommen til at kontakte os.

Yours Sincerely,

Assembly Voting

0 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Besøg

Assembly Voting ApS

Ringager 4C, 1. th

DK-2605 Brøndby

Kontakt

Mail: info@aion.dk

Tlf: +45 2616 9638

Følg