Kommunerne rykker på tagdel.dk


Hvad synes du er de vigtigste hensyn at tage, når der placeres vindmøller og solenergianlæg? Og hvad synes du, Egedals nye S

undhedspolitik skal fokusere på?

Disse spørgsmål er blot få eksempler på, hvordan flere og flere kommuner, på tagdel.dk, går i direkte dialog med borgerne, for at udvikle bedre løsninger i lokalsamfundet.

”Vi bruger TAG DEL som en del af vores strategiske arbejde med at involvere civilsamfundet… Vi foretrækker at bruge platformen som et supplement til facebook, fordi der er mindre støj. Her er der fokus på substansen – og folk tager sagerne alvorligt” siger Nadia Eriksen, frivillighedskoordinator i Egedal Kommune.

”Der er brug for samarbejdet med både borgere og organisationer – vi kan ikke gøre det hele alene”, siger Aarhus Kommune i deres introvideo på ’TAG DEL Aarhus’

Aarhus og de andre kommuner på tagdel.dk er ikke de eneste, der er begyndt at se værdien i at udnytte det, der på dansk, er blevet døbt ’samskabelse’. I skrivende stund er der 311 organisationsprofiler på tagdel.dk.

Alle er velkomne på tag del. Både borgere, foreninger, offentlige institutioner og virksomheder kan gratis oprette en profil og mødes for at løse fællesskabets udfordringer.

Som Karen Lumholt, direktør i tænketanken Cura, skriver findes de konstruktive og nytænkende kræfter uden for Slotsholmen og Borgen. Visionen for tagdel.dk er netop, at disse kræfter kan mødes og i fælleskab skabe de bedste løsninger til det danske samfund.

Læs Karen Lumholts debatindlæg i Information

1 visning

Seneste blogindlæg

Se alle

Besøg

Assembly Voting ApS

Ringager 4C, 1. th

DK-2605 Brøndby

Kontakt

Mail: info@aion.dk

Tlf: +45 2616 9638

Følg