Godt nytår!


Det er med store forventninger, at Assembly Voting byder 2015 velkommen. Vi arbejder til stadighed på at fremme demokratisk deltagelse og aktivt medborgerskab, og derfor ser vi meget frem til at vise verden, hvad vi har udviklet gennem de seneste mange måneder. Nedenfor er et udpluk af de vigtigste nye teknologier og aktiviteter.

Nyt valgsystem

Den næste generation af digitale valgsystemer lanceres i løbet af foråret. På sikkerhedssiden vil bl.a. en ny systemarkitektur og nye krypteringsteknologier være med til at udbygge den i forvejen høje sikkerhed omkring valgafviklingen. Brugervenligheden får ligeledes et markant løft for vælgerne og for valgadministratorer. Vi glæder os meget til at vise det nye valgsystem frem i løbet af foråret.

Nabobørsen

Hvordan fastholder man et højt engagement og fællesskab i en boligforening uden for afholdelsen af de formelle møder? I samarbejde med BL (bl.dk) lancerer Assembly Voting ”Nabobørsen”, hvor lokale beboere kan udbyde og efterspørge ting og tjenester hos hinanden. Det kan være lektiehjælp, stabelstole til fester, ophængning af billeder, m.m.. Kun fantasien sætter grænserne for Danmarks nye store dele-side, der lanceres til 1 million beboere i den almene boligsektor i april.

Nye lande

Vi er allerede så småt påbegyndt vores udlandseventyr. Vi har etableret kontor i London, og de første internationale opgaver er kommet i hus. I 2015 bliver der sat yderligere skub på nye markeder, og vi ser frem til at skulle fremme valg og aktivt medborgerskab i bl.a. England, Finland, Sverige og Holland.

Vi ser frem til et spændende år i demokratiets tjeneste, og ønsker alle vores kunder og samarbejdspartnere et godt nytår!

Assembly Voting

1 visning