Assembly Voting på Folkemøde


Assembly Voting har været med på Folkemødet siden starten i 2011, og ser frem til endnu et spændende Folkemøde.

I år skal vi bl.a. præsentere Nabobørsen, som vi har udviklet i samarbejde med BL. Nabobørsen er en dele-tjeneste for beboere i den almene boligsektor og andre, der kan se fordelen i at dele ting og tid med sine naboer. Præsentationen vil foregår i BL’s velbesøgte Dome på Folkemødet.

Derudover skal vi deltage i en række debatter om udvikling af det lokale danske foreningsdemokrati. Mange steder oplever man en faldende interesse for at deltage i det formelle demokrati (generalforsamlinger, bestyrelsesvalg, og lign.), ligesom der er fokus på at få endnu flere frivillige til at engagere sig i det lokale foreningsliv.

I Assembly Voting har vi de seneste år arbejdet intensivt med det lokale foreningsliv, og det har resulteret i en række konkrete værktøjer og anbefalinger til nytænkning af foreningsdemokratiet. Vi har bl.a. udviklet den digitale generalforsamling, der har mangedoblet deltagelsen i lokale boligforeninger, ligesom vores nye deletjeneste har formidlet ”tid og tjenester”, der ellers ikke har været til rådighed for foreningslivet.

Vi ser frem til at dele ud af vores erfaringer og deltage i de mange spændende debatter på Folkemødet.

Med ønsket om et rigtig godt og fredeligt Folkemøde!

3 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Besøg

Assembly Voting ApS

Ringager 4C, 1. th

DK-2605 Brøndby

Kontakt

Mail: info@aion.dk

Tlf: +45 2616 9638

Følg