800.000 kan stemme til Danmarks største e-valg


Frem til d. 29. marts 2016 kan borgere og virksomheder i hovedstadsområdet vælge forbrugerrepræsentanter til HOFOR. Med 800.000 stemmeberettigede er det Danmarks største digitale valghandling.

Forud for valghandlingen har Assembly Voting leveret et opstillingsmodul, hvor kandidater og stillere er registreret og valideret. Kandidaterne kan ved godkendt kandidatur præsenterer sig for vælgerne på siden. Du kan besøge kandidatsiden her.

Ved det igangværende e-valg anvendes NemID og CPR-opslag til validering af stemmeret. Den digitale valgliste med NemID er bygget ind i Assembly Votings valgsystem. Det betyder, at man ikke behøver at fremsende personlige valgkoder til de stemmeberettigede, ligesom udveksling af persondata mellem valgkunde og valgoperatør er overflødig.

Det kombinerede NemID og CPR-opslag sikrer, at det kun er myndige borgere inden for forsyningsområdet, der har mulighed for at stemme. Løsningen kan anvendes på alle valg, hvor bopælsadressen er afgørende for stemmeret, fx i forsyningssektoren og i boligsektoren.

Vil du vide mere om forbrugervalg i forsyningssektoren, kan du kontakte Mikkel Svendstrup på mail: mikkel@aion.dk eller på telefon 2616 9638

7 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Besøg

Assembly Voting ApS

Ringager 4C, 1. th

DK-2605 Brøndby

Kontakt

Mail: info@aion.dk

Tlf: +45 2616 9638

Følg