Repræsentantskabsvalg for 100.000 ingeniører


Assembly Voting har leveret kandidatopstillingsmodul og valgsystem til det igangværende Repræsentantskabsvalg 2016 i IDA. Det er femte gang siden 2004, at Assembly Voting afholder Repræsentantskabsvalget i IDA.

Som noget nyt skal IDA-medlemmerne denne gang benytte NemID til at validere deres stemmeret. Den digitale valgliste med NemID er bygget ind i Assembly Votings valgsystem, og det betyder, at man ikke længere skal lede efter valgkortet i indbakken eller på opslagstavlen, når man ønsker at stemme.

IDA-medlemmerne har taget godt imod den nye valideringsmetode, som beskrives i en artikel i fagbladet ”Ingeniøren” her.

Læs mere om de anvendte systemer på idavalg.dk

6 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Besøg

Assembly Voting ApS

Ringager 4C, 1. th

DK-2605 Brøndby

Kontakt

Mail: info@aion.dk

Tlf: +45 2616 9638

Følg