Svensk parti med dansk digital valgløsning


Det svenske rigsdagsparti Liberalerna har valgt Assembly Voting til at levere en komplet digital infrastruktur til gennemførelse af alle partiets kandidatopstillinger og mere end 300 årlige valg blandt partiets medlemmer. Liberalerna har fået en selvbetjeningsløsning, hvor lokale valgadministratorer selv håndterer alle dele af processen med kandidatopstilling og efterfølgende valghandling.

Liberalerna har allerede gennemført de første bindende kandidatopstillinger og valg med den nye løsning, og skal i de kommende år bl.a. vælge opstillingsberettigede kandidater for Liberalerna til bl.a. lokale valg, til den svenske rigsdag og til EU parlamentet.

Løsningen er bygget op af et kandidatsystem, der registrerer og præsenterer kandidaterne til de enkelte valg, og et valgsystem hvori selve valghandlingen foregår. De 2 systemer er integrerede, så det er let at opsætte et valg med udgangspunkt i de validerede kandidater fra kandidatsystemet. Løsningen gør det stadig muligt at anvende et papirspor i såvel kandidatregistreringen som i valghandlingen.

6 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Besøg

Assembly Voting ApS

Ringager 4C, 1. th

DK-2605 Brøndby

Kontakt

Mail: info@aion.dk

Tlf: +45 2616 9638

Følg