Privacy, privacy, privacy


Den 25. maj 2018 træder den nye Persondataforordning i kraft. Ordningen har til formål at beskytte persondata fra utilsigtet og tilsigtet misbrug, gennem skærpede krav til systemer og praktisk håndtering af data i offentlige institutioner, virksomheder og foreninger.

Som leverandør af løsninger til afholdelse af lov- og vedtægtsbestemte valg har vi i Assembly Voting altid arbejdet med og for størst mulig sikkerhed omkring persondata. Den nye Persondataforordning vil derfor ikke have de store implikationer på vores løsninger.

De første medarbejdere er allerede uddannet i den nye Persondataforordning, og flere følger efter i de kommende måneder, så vi internt, såvel som i samarbejdet med kunder og samarbejdspartnere kan efterleve de nye regler til punkt og prikke.

8 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Besøg

Assembly Voting ApS

Ringager 4C, 1. th

DK-2605 Brøndby

Kontakt

Mail: info@aion.dk

Tlf: +45 2616 9638

Følg