Digitale Ældrerådsvalg


Det er sæson for Ældrerådsvalg rundt omkring i de danske kommuner. I år har langt flere kommuner end tidligere valgt at digitalisere opstillingsprocessen og stemmeafgivelsen. Ikke mindst i erkendelse af, at mange ældre medborgere (+60 år) er ganske fortrolige med digital deltagelse.

Assembly Voting har leveret løsninger til mere end 20 af de igangværende Ældrerådsvalg, og de foreløbige erfaringer er meget positive. Dels er der kampvalg om posterne i næste alle kommuner, der har digitaliseret opstillingsprocessen, og dels er den digitale stemmeprocent markant højere end vi så ved Ældrerådsvalgene for 4 år siden.

Assembly Voting gennemfører bl.a. Ældrerådsvalg i Furesø, Odense, Aarhus, Gentofte, Aalborg, Gladsaxe og Greve

Besøg

Assembly Voting ApS

Ringager 4C, 1. th

DK-2605 Brøndby

Kontakt

Mail: info@aion.dk

Tlf: +45 2616 9638

Følg