Prækvalificeret til bud på Danmarks nye nationale valgsystem


Danmark skal have et nyt nationalt valgsystem til afholdelse af Folketingsvalg, Kommunal- og Regionsrådsvalg, EU Parlamentsvalg og folkeafstemninger.

Det er KOMBIT, der på vegne af de danske kommuner og en række andre valginteressenter står for gennemførelsen af det samlede udbud. Over sommeren har KOMBIT foretaget en prækvalificering af de leverandører, som får mulighed for at byde på levering af valgløsningen.

Vi er stolte over, at Assembly Voting i samarbejde med NNIT og IVU er blevet prækvalificeret til at levere et bud på en samlet valgløsning til det danske folkestyre.

IVU fra Berlin i Tyskland har stor erfaring med afholdelse af nationale valg. IVU er bl.a. ansvarlig for afholdelse af parlamentsvalg i Tyskland (Forbundsdagen) og i Holland (House of Representatives), samt for afholdelse af EU-valg og en række lokalvalg i både Tyskland og Holland.

Danske NNIT har specialiseret sig i sikker IT-infrastruktur og leverer løsninger til en lang række offentlige myndigheder og organisationer, der har særligt fokus på drifts- og datasikkerhed i kritiske systemer.

Tilsammen udgør Assembly Voting, IVU og NNIT en stærk enhed af de nødvendige kompetencer, teknologier og valgerfaringer, der skal til for at løfte den måske allervigtigste opgave i det danske samfund: vores nationale valg.

Vi glæder os til det forestående arbejde med at præsentere vores samlede løsning.

Læs mere her:

http://www.kombit.dk/nyheder/tre-leverand%C3%B8rer-pr%C3%A6kvalificeret-til-det-nye-valgsystem

http://itwatch.dk/ITNyt/Brancher/branchesoftware/article9807747.ece

https://www.dknyt.dk/artikel/91480/valgss

16 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle