Assembly Voting passerer 20 mio. vælgere


Ved udgangen af 2017 har Assembly Voting passeret en ny milepæl i antallet af vælgere: 20 mio. vælgere har nu været igennem vores digitale valgsystemer, ligesom vi har foretaget mere end 20.000 kandidatvalideringer til politiske poster i foreninger, råd og organisationer.

Vi har oplevet en markant stigning i antallet af gennemførte digitale valghandlinger de sidste par år, og det skyldes ikke mindst vores nye salgspartnere i England, Sverige, Finland, samt et stadig stigende antal selvbetjeningskunder, der løser valgopgaver internt i foreninger og organisationer på egne tilpassede systemet.

Digital deltagelse er blevet en etableret del af den moderne demokratiske kultur.

Besøg

Assembly Voting ApS

Ringager 4C, 1. th

DK-2605 Brøndby

Kontakt

Mail: info@aion.dk

Tlf: +45 2616 9638

Følg