Java Spring udvikler


Java Spring udvikler til vækstvirksomhed med SAAS løsninger til demokratisk infrastruktur for danske og internationale kunder.

Assembly Voting udvikler og drifter en række IT produkter og services til fornyelse af den demokratiske proces i kommuner, foreninger og virksomheder. Vi gennemfører langt de fleste lov- og vedtægtsbestemte elektroniske valg i Danmark, og leverer løsninger til det skandinaviske og engelske marked for digitale valgprodukter.

Vi søger en dygtig Java Spring udvikler til at imødekomme en stigende efterspørgsel på vores produkter, og til vores kontinuerlige jagt på udvikling af nye sikre og brugervenlige løsninger til valghandlinger og borgerinddragelse.

Kan du omsætte idéer og koncepter til velfungerende kode og applikationer? Går du op i kodekvalitet, performance og håndværksmæssig kvalitet? Har du en høj faglig integritet, og har du mod til at sige fra over for krav og løsninger, der ikke lever op til demokratiets grundlæggende spilleregler?

Så kan du meget vel være vores nye kollega i det vigtige og givende arbejde med at udvikle næste generation af demokratisk infrastruktur.

Assembly Voting R&D

Som en del af Assembly Voting R&D med ansvaret for udvikling af løsninger inden for vores 3 produktkategorier; Valgsystemer, Kandidatsystemer og Deltagelsessystemer vil du indgå i et lille dedikeret udviklingsteam med store berøringsflader til bl.a. forskere, kunder og brugere.

Du får et stort ansvar for et kerneområde i en virksomhed præget af stor idealisme, høj faglighed og pionerånd.

Solid erfaring med Java Spring

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund kombineret med minimum 3 års erhvervserfaring med produktudvikling fra en lignende stilling i en IT virksomhed. Du mestrer Java Spring, og kan vise eksempler på dit arbejde med produktudvikling.

Desuden vil det være en fordel hvis du har kompetencer indenfor:

  • Opsætning af Java produktionsmiljø

  • HTML5, CSS

  • JavaScript, jQuery

  • Ruby on Rails

  • App-udvikling

Som person er det vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og få tingene til at ske, men også at du evner samarbejdet og kan vejlede dine kollegaer. Du skal have mod på at begå dig i en mindre organisation, hvor alle er med til at løfte de nødvendige opgaver.

Ansøgningsfrist

Hvis du mener du er kvalificeret, så send os en ansøgning inden d. 12. april, kl. 12.00. Ansøgningen skal sendes til michael@aion.dk

Vi har ansættelsessamtaler i den efterfølgende uge.

Kontakt

Ring på 2684 6644 eller skriv direkte til Michael Andersen (CTO) for mere viden om stillingen. Email: michael@aion.dk

Om Assembly Voting

Assembly Voting var den første udbyder af elektroniske valg i Danmark, og har siden starten i 2001 gennemført mere end 2.500 lov- og vedtægtsbestemte valghandlinger med 20 Mio. vælgere. Vi er i dag markedets største leverandør af digitale valgløsninger i Skandinavien, og leverer bl.a. til foreninger, partier, kommuner, energi- og pensionsselskaber, m.m. Assembly Voting er baseret på ideen om at styrke den demokratiske deltagelse i samfunds- og foreningsliv, gennem sammentænkning af demokratiske processer og nye teknologiske muligheder for debat, brugerinddragelse og sikre valghandlinger.

51 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle