Nye kollegaer søges - Udvikler


Aion ApS er med Assembly Voting produkterne Danmarks førende virksomhed i udvikling af IT-produkter og -services til demokratiske valgprocesser i kommuner, foreninger og virksomheder. Vi gennemfører langt de fleste lov- og vedtægtsbestemte elektroniske valg i Danmark på et marked i vækst, og har netop etableret os i London for at prøve kræfter med det gryende engelske marked for digitale valgprodukter.

Vi ønsker at styrke både vores udviklings, salgs- og markedsføringsaktiviteter.

Udvikler

Udvikler til demokratiprodukter

Udvikler til vækstvirksomhed med SAAS løsninger til danske og internationale kunder af demokratisk infrastruktur

Assembly Voting er en række IT produkter og services til fornyelse af den demokratiske proces i kommuner, foreninger og virksomheder. Vi gennemfører langt de fleste lov- og vedtægtsbestemte elektroniske valg i Danmark på et marked i vækst, og har netop etableret os i London for at prøve kræfter med det gryende engelske marked for digitale valgprodukter.

Vi søger en dygtig full stack udvikler til at imødekomme den stigende efterspørgsel på vores produkter, og til vores kontinuerlige jagt på udvikling af nye sikre og brugervenlige løsninger til valghandlinger og borgerinddragelse.

Kan du omsætte idéer og koncepter til velfungerende kode og applikationer? Går du op i kodekvalitet, performance og håndværksmæssig kvalitet? Følger du med i udviklingen indenfor dit felt og eksperimenterer du naturligt med nye teknikker og redskaber? Har du en høj faglig integritet, og har du mod til at sige fra over for krav og løsninger, der ikke lever op til demokratiets grundlæggende spilleregler?

Så kan du meget vel være vores nye kollega i det vigtige og givende arbejde med at udvikle næste generation af demokratisk infrastruktur.

Assembly Voting R&D

Som en del af Assembly Voting R&D med ansvaret for udvikling af løsninger inden for vores 3 produktkategorier; Valgsystemer, Kandidatsystemer og Deltagelsessystemer vil du indgå i et lille dedikeret udviklingsteam med store berøringsflader til bl.a. forskere, kunder og brugere.

Du får et stort ansvar for et kerneområde i en virksomhed præget af stor idealisme, høj faglighed og intens pionerånd.

Solid erfaring med Ruby og Rails

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund kombineret med minimum 3 års erfaring med produktudvikling fra en lignende stilling i en IT virksomhed. Du mestrer Ruby og Rails, og kan vise eksempler på dit arbejde med produktudvikling. Du har endvidere kompetencer inden for:

  • Unit og integrations testing i Ruby

  • Relationelle og dokumentbaserede databaser

  • Linux (evt. provisioneringsværktøjer: Chef, Puppet eller lign.)

  • Javascript (evt. Coffeescript) jquery + Angular, Ember eller lign.

  • HTML5, CSS (evt. LESS, SCSS)

  • Photoshop, Illustrator, Sketch eller lign. (til mockuping, slicing, sprites, fontikoner

  • osv.)

Som person er det vigtigt, at du er selvkørende, og du har let ved at begå dig i en mindre organisation, hvor alle er med til at løfte de nødvendige opgaver. At du har en positiv og handlekraftig tilgang, og kan få tingene til at ske.

Ansøgning og kontakt

Ansøgningsfristen er den 20. juni med tiltrædelse 1. august 2014.

Send din ansøgning til eugene@aion.dk. Du hører fra os inden for én uge efter fristens udløb.

Har du spørgsmål, så skriv til CTO Eugene Zainchkovskyy på eugene@aion.dk eller ring på 3025 3157.

Bag Assembly Voting

Assembly Voting er baseret på ideen om at styrke den demokratiske deltagelse i samfunds- og foreningsliv, gennem sammentænkning af demokratiske processer og nye teknologiske muligheder for debat, brugerinddragelse og sikre valghandlinger

Vi var den første udbyder af elektroniske valg i Danmark, og er i dag markedets største leverandør med ansvaret for 550 lov- og vedtægtsbestemte valghandlinger med mere end 10.000.000 vælgere.

Assembly Voting er partner i forskningsprojektet DemTech ved IT Universitetet i København, der er blandt verdens største satsninger på udvikling af sikker teknologi til elektroniske valghandlinger.

Assembly Voting er ejet af Aion ApS.

Vi ser frem til at høre fra dig

11 visninger