Nemgeneralforsamling.dk

Vi er glade for at kunne lancere vores løsning til afholdelse af digitale generalforsamlinger og møder til alle lokale foreninger, boligafdelinger, lokalråd m.fl. i det lokaldemokratiske Danmark. Besøg vores nye hjemmeside:

Nemgeneralforsamling.dk

Det er ingen naturlov, at det lokale foreningsdemokrati skal være besværligt og uvedkommende. Tværtimod. Det er her demokratiets spilleregler læres i praksis, og det er her man for alvor kan bidrage til at udvikle den forening eller det nærmiljø man færdes i til dagligt.

Assembly Voting har gennem de sidste 4 år arbejdet med at udvikle løsninger, der styrker det lokale demokrati i foreninger, boligafdelinger, lokalråd m.fl.

Det har generelt resulteret i flere forslag, mere debat, flere fremmødte på fysiske møder og langt højere stemmeprocent. Samtidig har løsningen kunnet betjenes af lokale ”fritidsdemokrater” uden særlige IT-kompetencer.

Læs mere om vores løsning på nemgeneralforsamling.dk eller kontakt os på info@aion.dk for mere information om vores løsning.

56 visninger