Anmærkningsfri Revision efter ISAE3000 standarden

Assembly Voting har været igennem revision efter ISAE3000 standarden med Deloitte, og kan med stolthed meddele, at vi anmærkningsfrit er revideret efter ISAE3000 standarden.

Alle vores dataprocesser og systemer er blevet gennemgået minutiøst og dokumenteret ift. at vi kan leve op til højeste standarder for databeskyttelse.

Som kunde hos Assembly Voting vil du ikke opleve de store ændringer i det daglige samarbejde. Til gengæld kan din organisation og dine vælgere vide sig sikker på, at vi i Assembly Voting passer ekstraordinært godt på jeres data.

Med en anmærkningsfri revision efter ISAE 3000 standarden har Assembly Voting nået endnu en vigtig milepæl i vores strategiske satsning på at sætte helt nye og hidtil usete høje standarder for dokumenteret sikre og transparente digitale valghandlinger i organisationer, foreninger og lokalsamfund.

Du kan finde vores revision efter ISAE3000 standarden ved at klikke her: Revision efter ISAE3000 Standarden

66 visninger