Assembly Conference Voting: Det Konservative Folkeparti afholder 100% digitalt Landsråd

Opdateret: feb. 16
Assembly Voting leverede konferenceafstemningssystemet til Det Konservative Folkepartis årlige landsråd i weekenden. Arrangementet blev afholdt 100% digitalt inklusive taler, politiske drøftelser samt løbende afstemninger om vedtægtsændringer, personvalg, m.m. Assembly Conference Voting er på kort tid blevet løsningen på udfordringen med at afholde fysiske generalforsamlinger i Danmark og internationalt.


I lyset af COVID-19-situationen afholdt Det Konservative Folkeparti deres årlige landsråd digitalt i weekenden. Allerede inden den seneste udvikling i smittetallene havde Det Konservative Folkeparti planlagt at holde weekendens landsråd med Assembly Conference Voting. En løsning der giver medlemmerne lige muligheder for at deltage, uanset om man sidder hjemme eller er fysisk tilstede ved mødet. Det var derfor nemt at gøre Landsrådet 2020 til et 100% digitalt møde, og dermed sikre det demokratiske mandat til indkomne forslag og personvalg fra partiets øverste myndighed.

Assembly Conference Voting sikrer, at kun validerede deltagere har mulighed for at følge med online i alle indslag på dagen. Samtidig giver systemet mulighed for, at deltagerne kan stille ændringsforslag, stille op til personvalg, kommentere og deltage i de løbende afstemninger. Alt sammen baseret på Assembly Votings dokumenteret sikre valgteknologi.

Det fungerede rigtig fint dagen igennem. De delegerede kunne let følge med i programmet for Landsrådet, og ikke mindst deltage i de løbende elektroniske afstemninger. Og så var det jo helt ideelt, at vi overhovedet havde muligheden for med kun en uges varsel at gøre Landsrådet 100% digitalt,” udtaler Jesper Bay Eriksen, IT-ansvarlig fra Det Konservative Folkeparti.

Systemet til afholdelse af digitale generalforsamlinger bygger på dokumenteret og gennemtestet valgteknologi fra Assembly Voting, og har på kort tid etableret sig som den foretrukne løsning til gennemførelse af digitale generalforsamlinger i organisationer og foreninger med høje krav til sikkerhed, dataintegritet og brugervenlighed.

Vi har gennem de seneste måneder oplevet en massiv efterspørgsel på systemer til afholdelse af lov- og vedtægtsbestemte generalforsamlinger både i Danmark og internationalt. Udfordringerne med at mødes fysisk er blevet mødt med nytænkning og stor respekt for de demokratiske dyder. Det viser, at demokratiet er levende, og vi er glade for at kunne levere systemer, der imødekommer de høje krav til bl.a. sikkerhed, dokumentation og brugervenlighed,” siger adm. dir. Jacob Gyldenkærne fra Assembly Voting.

På Det Konservative Folkepartis Landsråd 2020 deltog op mod 450 personer digitalt.

Læs mere om konferencesystemet Assembly Conference Voting her.

Eller kontakt Assembly Voting for en demo af Assembly Conference Voting på salg@aion.dk.

55 visninger