Assembly Voting modtager Innobooster-bevilling

Opdateret: mar. 10


CEO Jacob Gyldenkærne diskuterer kryptografiske protokoller

Det er med glæde at vi kan fortælle, at vi for nylig er tildelt en Innobooster-bevilling fra Innovationsfonden til at støtte vores fortsatte vækstrejse og udvide vores portefølje af end-to-end-verificerbare valgprodukter.

Innobooster-programmet sigter mod at yde soft-funding-tilskud til virksomheder, der enten udvikler et nyt produkt eller forbedrer interne processer for at øge virksomhedens konkurrence- og vækstevne. Et af nøglekriterierne for at modtage en bevilling er, at den skal bruges til at igangsætte nye udviklingsaktiviteter, og at resultatet af projektet skal være forskelligt fra det, der allerede findes på markedet i dag.

Assembly Voting vil bruge bevillingen specifikt til at forbedre og styrke Assembly Conference Voting-løsningen, der er en løsning målrettet private virksomheder, professionelle foreninger eller NGO'er, som søger en sikker løsning til at gennemføre digitale generalforsamlinger.


”Vi vil bruge bevillingen til at implementere vores avancerede kryptografiske protokoller i applikationen, hvilket gør det til det første reelle end-to-end-verificerbare valgsystem rettet mod digitale generalforsamlinger som afholdes af private virksomheder, erhvervsorganisationer eller offentlige organisationer” siger Jacob Gyldenkærne, administrerende direktør for Assembly Voting.

End-to-end-verificerbar betyder, at hver eneste del af valgprocessen, herunder afstemning, er dokumenteret, hvilket giver mulighed for at verificere hele processen fra start til slut. Derved kan kunderne tage fuldt ansvar for deres generalforsamlinger, da de kan bevise at afstemningen er udført korrekt.


12 visninger

Besøg

Assembly Voting ApS

Ringager 4C, 1. th

DK-2605 Brøndby

Kontakt

Mail: info@aion.dk

Tlf: +45 2616 9638

Følg