Nyhed: Online generalforsamlinger - sammen og hver for sig


Foto: Jonas B. Whitehorn, Boligselskabet Sjælland

Assembly Voting har udviklet en digital løsning til afholdelse af ”live” generalforsamlinger, årsmøder og lignende. Hvis man ikke kan deltage i det fysiske lokale grundet eksempelvis udstationering, karantæne eller lign., kan man nu benytte sin demokratiske ret elektronisk - på lige fod med alle andre. Løsningen er enkel og brugervenlig, med samme høje sikkerhed og dokumentation som vores øvrige valgprodukter. 


Længe før nogen vidste hvad Covid-19 var, gik arbejdet i gang med at udvikle den næste generation af konferencevalgssystemer. Vores ambition var at lave et tidssvarende system til generalforsamlinger, årsmøder og lignende, hvor man bevarede energien ved ”live-mødet”, men gjorde det uafhængigt af deltagernes fysiske tilstedeværelse.

Med Covid-19 er behovet for digitalisering af generalforsamlinger kun blevet større, og vi har de seneste måneder mødt en stor efterspørgsel på løsninger, der inkluderer deltagere, der ellers er afskåret fra at bruge deres demokratiske ret.

Vi er derfor glade for at kunne præsentere Assembly Conference Voting. Et system der ligestiller deltagerne i den demokratiske proces, uden at gå på kompromis med de grundlæggende principper for en legitim, demokratisk proces.


Sikker og brugervenlig løsning Systemet er allerede afprøvet på et repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Sjælland tirsdag den 2. september 2020. Her var i alt 89 deltagere, hvoraf 18 deltog elektronisk og kunne følge med direkte under hele mødet via video og deltage i de løbende afstemninger uden nogen særlige tekniske forudsætninger. Fra beboerhuset kunne man samtidig følge med i kommentarerne fra deltagerne hjemmefra. 


Med Assembly Conference Voting modtager mødedeltagerne et link til systemet (typisk via e-mail), hvorefter deltagerne skal validere deres ret til at deltage. Ved godkendt deltagelsesret åbnes adgangen til mødet, hvor deltagerne automatisk kan følge med i de præsentationer og afstemninger, som dirigenten igangsætter på deres egne enheder; tablet, smartphone eller computer. 

Assembly Conference Voting kan erhverves som en SaaS løsning (Software as a Service) fra d. 8. september 2020 og understøtter langt de fleste stemmeprincipper. Systemet leveres både som selvbetjeningsløsning og med tilknyttet valgkonsulent.


Mere information Ønsker du at høre mere eller få præsenteret en demo af løsningen, kan du kontakte Assembly Voting Salg på +45 2616 9638 eller skrive en mail til salg@aion.dk.

Du kan også læse mere om løsningen på vores hjemmeside:

https://www.assemblyvoting.dk/conference

Fotos: Jonas B. Whitehorn, Boligselskabet Sjælland

59 visninger