Pletfri ISAE3000 Type 2-certificeringsrevision bestået


Vi er glade for at kunne meddele, at Assembly Voting for nylig har bestået en ISAE3000 Type2 GDPR-revision udført af Deloitte. Dette betyder, at virksomheden fortsat er certificeret uden bemærkninger, og kunderne kan derfor være sikre på, at vi overholder relevante europæiske lovgivningsmæssige standarder for behandling af personoplysninger.

"At have effektive processer og systemer på plads til sikkert at håndtere kundedata er en vigtig opgave for Assembly Voting, og vi er stolte af at opnå certificeringen uden bemærkninger, da det bekræfter vores evne til at opretholde intern sikkerhedskontrol med høj sikkerhed," siger Camilla Banja, Chief Business Officer i Assembly Voting.

ISAE3000 Type2 er den internationale standard baseret på European General Data Protection Regulation Act (GDPR). Loven gælder for enhver form for behandling af personoplysninger, herunder: indsamling, registrering, klassificering, opbevaring, brug, videregivelse, koordinering og sletning af data.


Som en del af certificeringsprocessen er alle dataprocesser blevet gennemgået i Assembly Voting og dokumenteret for at opfylde de højeste standarder for databeskyttelse.Download hele rapporten her:

Assembly Voting ISAE 3000-erklæring FINA
.
• 492KB

5 visninger