God valgdag til alle

19 Nov 2013

Vi håber på en høj valgdeltagelse og opbakning til det lokale demokrati i Danmark ved dagens Kommunal- og Regionsrådsvalg.

 

Der er gjort mange anstrengelser rundt om i landet for at løfte stemmeprocenten fra de historisk lave 65,8% ved det seneste valg i 2009. Indsatserne har især været rettet mod unge førstegangsvælgere og udsatte grupper.

 

I Assembly Voting har vi deltaget i dette arbejde med demokratirollespillet ”Valget er dit!”, og det har mange skoler og gymnasier benyttet sig af. Vi har de seneste måneder afholdt lokale skolevalgkampe med Kommunal- og Regionsrådsvalg på dagsordenen. Flere hundrede unge har deltaget i de politiske debatter og valghandlinger, og de unges store engagement giver forhåbninger til de kommende generationers aktive demokratiske deltagelse.

 

Assembly Voting ønsker alle et godt Kommunal- og Regionsrådsvalg!

Please reload

Udvalgte nyheder

Digital platform til borgersamlinger

18 May 2020

1/3
Please reload

Seneste nyheder
Please reload

Arkiv
Please reload

Assembly Voting ApS

Park Allé 382

DK-2625 Vallensbæk

Kontakt

Mail: info@aion.dk

Tlf: +45 2616 9638