Velkommen til Assembly Votings nye hjemmeside

24 Apr 2014

 

Skomagerens søn har langt om længe fået nye sko. :)

 

På vores nye hjemmeside har vi bestræbt os på at give besøgende et bedre indtryk af de produkter og services, vi hver dag leverer til vores mange kunder. For hvert af vores produkter har vi samlet illustrerende cases og relaterede produkter samt uddybende materiale om anvendte teknologier og processer.

 

Hjemmesiden er ligeledes et vindue til de forskellige forsknings- og udviklingsaktiviteter, vi beskæftiger os med i Assembly Voting. Vores nye hjemmeside er en stående invitation til alle interesserede, der ønsker at vide mere eller bidrage med input til udviklingen af nye, sikre, digitale løsninger til vores fælles demokrati.

 

God fornøjelse!

 

Mange hilsner

 

Assembly Voting

Please reload

Udvalgte nyheder

Digital platform til borgersamlinger

18 May 2020

1/3
Please reload

Seneste nyheder
Please reload

Arkiv
Please reload

Assembly Voting ApS

Park Allé 382

DK-2625 Vallensbæk

Kontakt

Mail: info@aion.dk

Tlf: +45 2616 9638