Assembly Voting på Folkemøde

11 Jun 2015

Assembly Voting har været med på Folkemødet siden starten i 2011, og ser frem til endnu et spændende Folkemøde.

 

I år skal vi bl.a. præsentere Nabobørsen, som vi har udviklet i samarbejde med BL. Nabobørsen er en dele-tjeneste for beboere i den almene boligsektor og andre, der kan se fordelen i at dele ting og tid med sine naboer. Præsentationen vil foregår i BL’s velbesøgte Dome på Folkemødet.

 

Derudover skal vi deltage i en række debatter om udvikling af det lokale danske foreningsdemokrati. Mange steder oplever man en faldende interesse for at deltage i det formelle demokrati (generalforsamlinger, bestyrelsesvalg, og lign.), ligesom der er fokus på at få endnu flere frivillige til at engagere sig i det lokale foreningsliv.

 

I Assembly Voting har vi de seneste år arbejdet intensivt med det lokale foreningsliv, og det har resulteret i en række konkrete værktøjer og anbefalinger til nytænkning af foreningsdemokratiet. Vi har bl.a. udviklet den digitale generalforsamling, der har mangedoblet deltagelsen i lokale boligforeninger, ligesom vores nye deletjeneste har formidlet ”tid og tjenester”, der ellers ikke har været til rådighed for foreningslivet.

 

Vi ser frem til at dele ud af vores erfaringer og deltage i de mange spændende debatter på Folkemødet.

 

Med ønsket om et rigtig godt og fredeligt Folkemøde!

Please reload

Udvalgte nyheder

Digital platform til borgersamlinger

18 May 2020

1/3
Please reload

Seneste nyheder
Please reload

Arkiv
Please reload

Assembly Voting ApS

Park Allé 382

DK-2625 Vallensbæk

Kontakt

Mail: info@aion.dk

Tlf: +45 2616 9638