Puls til flygtninge

14 Sep 2015

Assembly Voting er teknisk leverandør af løsningen til Help4refugees.com, der er lanceret over weekenden.

 

Help4refugees.com bygger på vores Pulsplatform, der indeholder en række dialog-, aktivitets- og delefunktioner. Det er især løsningens mulighed for at geotagge brugerprofiler og indlæg, der benyttes i Help4refugees. Her kan borgere og organisationer, der ønsker at donere ting og tid til flygtningesagen, finde modtagere med et behov.

 

Pulsløsningen er meget fleksibelt bygget op, og det har således taget under 48 timer at få løsningen sat op, testet og lanceret. 

 

Help4refugees.com er en borgerdrevet og politisk uafhængig bevægelse. Bevægelsen har sit udspring i Danmark, men har internationale ambitioner om at indsamle og koordinere bidrag fra lokale borgere og organisationer til flygtninge over hele verden.

 

Besøg Help4refugees her 

Please reload

Udvalgte nyheder

Digital platform til borgersamlinger

18 May 2020

1/3
Please reload

Seneste nyheder
Please reload

Arkiv
Please reload

Assembly Voting ApS

Park Allé 382

DK-2625 Vallensbæk

Kontakt

Mail: info@aion.dk

Tlf: +45 2616 9638