Repræsentantskabsvalg for 100.000 ingeniører

14 Apr 2016

Assembly Voting har leveret kandidatopstillingsmodul og valgsystem til det igangværende Repræsentantskabsvalg 2016 i IDA. Det er femte gang siden 2004, at Assembly Voting afholder Repræsentantskabsvalget i IDA.

 

Som noget nyt skal IDA-medlemmerne denne gang benytte NemID til at validere deres stemmeret. Den digitale valgliste med NemID er bygget ind i Assembly Votings valgsystem, og det betyder, at man ikke længere skal lede efter valgkortet i indbakken eller på opslagstavlen, når man ønsker at stemme.

 

IDA-medlemmerne har taget godt imod den nye valideringsmetode, som beskrives i en artikel i fagbladet ”Ingeniøren” her.

 

Læs mere om de anvendte systemer på idavalg.dk

 

 

Please reload

Udvalgte nyheder

Digital platform til borgersamlinger

18 May 2020

1/3
Please reload

Seneste nyheder
Please reload

Arkiv
Please reload

Assembly Voting ApS

Park Allé 382

DK-2625 Vallensbæk

Kontakt

Mail: info@aion.dk

Tlf: +45 2616 9638