Svensk parti med dansk digital valgløsning

8 Feb 2017

 Det svenske rigsdagsparti Liberalerna har valgt Assembly Voting til at levere en komplet digital infrastruktur til gennemførelse af alle partiets kandidatopstillinger og mere end 300 årlige valg blandt partiets medlemmer. Liberalerna har fået en selvbetjeningsløsning, hvor lokale valgadministratorer selv håndterer alle dele af processen med kandidatopstilling og efterfølgende valghandling. 

 

Liberalerna har allerede gennemført de første bindende kandidatopstillinger og valg med den nye løsning, og skal i de kommende år bl.a. vælge opstillingsberettigede kandidater for Liberalerna til bl.a. lokale valg, til den svenske rigsdag og til EU parlamentet.

 

Løsningen er bygget op af et kandidatsystem, der registrerer og præsenterer kandidaterne til de enkelte valg, og et valgsystem hvori selve valghandlingen foregår. De 2 systemer er integrerede, så det er let at opsætte et valg med udgangspunkt i de validerede kandidater fra kandidatsystemet. Løsningen gør det stadig muligt at anvende et papirspor i såvel kandidatregistreringen som i valghandlingen.

Please reload

Udvalgte nyheder

Digital platform til borgersamlinger

18 May 2020

1/3
Please reload

Seneste nyheder
Please reload

Arkiv
Please reload

Assembly Voting ApS

Park Allé 382

DK-2625 Vallensbæk

Kontakt

Mail: info@aion.dk

Tlf: +45 2616 9638