Privacy, privacy, privacy

14 Jun 2017

Den 25. maj 2018 træder den nye Persondataforordning i kraft. Ordningen har til formål at beskytte persondata fra utilsigtet og tilsigtet misbrug, gennem skærpede krav til systemer og praktisk håndtering af data i offentlige institutioner, virksomheder og foreninger.

 

Som leverandør af løsninger til afholdelse af lov- og vedtægtsbestemte valg har vi i Assembly Voting altid arbejdet med og for størst mulig sikkerhed omkring persondata. Den nye Persondataforordning vil derfor ikke have de store implikationer på vores løsninger.

 

De første medarbejdere er allerede uddannet i den nye Persondataforordning, og flere følger efter i de kommende måneder, så vi internt, såvel som i samarbejdet med kunder og samarbejdspartnere kan efterleve de nye regler til punkt og prikke. 

 

Please reload

Udvalgte nyheder

Digital platform til borgersamlinger

18 May 2020

1/3
Please reload

Seneste nyheder
Please reload

Arkiv
Please reload

Assembly Voting ApS

Park Allé 382

DK-2625 Vallensbæk

Kontakt

Mail: info@aion.dk

Tlf: +45 2616 9638