Digitale Ældrerådsvalg

23 Oct 2017

 

Det er sæson for Ældrerådsvalg rundt omkring i de danske kommuner. I år har langt flere kommuner end tidligere valgt at digitalisere opstillingsprocessen og stemmeafgivelsen. Ikke mindst i erkendelse af, at mange ældre medborgere (+60 år) er ganske fortrolige med digital deltagelse.

 

Assembly Voting har leveret løsninger til mere end 20 af de igangværende Ældrerådsvalg, og de foreløbige erfaringer er meget positive. Dels er der kampvalg om posterne i næste alle kommuner, der har digitaliseret opstillingsprocessen, og dels er den digitale stemmeprocent markant højere end vi så ved Ældrerådsvalgene for 4 år siden.

 

Assembly Voting gennemfører bl.a. Ældrerådsvalg i Furesø, Odense, Aarhus, Gentofte, Aalborg, Gladsaxe og Greve

 

 

Please reload

Udvalgte nyheder

Digital platform til borgersamlinger

18 May 2020

1/3
Please reload

Seneste nyheder
Please reload

Arkiv
Please reload

Assembly Voting ApS

Park Allé 382

DK-2625 Vallensbæk

Kontakt

Mail: info@aion.dk

Tlf: +45 2616 9638