Assembly Voting passerer 20 mio. vælgere

4 Jan 2018

 

Ved udgangen af 2017 har Assembly Voting passeret en ny milepæl i antallet af vælgere: 20 mio. vælgere har nu været igennem vores digitale valgsystemer, ligesom vi har foretaget mere end 20.000 kandidatvalideringer til politiske poster i foreninger, råd og organisationer.

 

Vi har oplevet en markant stigning i antallet af gennemførte digitale valghandlinger de sidste par år, og det skyldes ikke mindst vores nye salgspartnere i England, Sverige, Finland, samt et stadig stigende antal selvbetjeningskunder, der løser valgopgaver internt i foreninger og organisationer på egne tilpassede systemet.

 

Digital deltagelse er blevet en etableret del af den moderne demokratiske kultur.

 

 

Please reload

Udvalgte nyheder

Digital platform til borgersamlinger

18 May 2020

1/3
Please reload

Seneste nyheder
Please reload

Arkiv
Please reload

Assembly Voting ApS

Park Allé 382

DK-2625 Vallensbæk

Kontakt

Mail: info@aion.dk

Tlf: +45 2616 9638