Assembly Voting passerer 20 mio. vælgere

4 Jan 2018

 

Ved udgangen af 2017 har Assembly Voting passeret en ny milepæl i antallet af vælgere: 20 mio. vælgere har nu været igennem vores digitale valgsystemer, ligesom vi har foretaget mere end 20.000 kandidatvalideringer til politiske poster i foreninger, råd og organisationer.

 

Vi har oplevet en markant stigning i antallet af gennemførte digitale valghandlinger de sidste par år, og det skyldes ikke mindst vores nye salgspartnere i England, Sverige, Finland, samt et stadig stigende antal selvbetjeningskunder, der løser valgopgaver internt i foreninger og organisationer på egne tilpassede systemet.

 

Digital deltagelse er blevet en etableret del af den moderne demokratiske kultur.

 

 

Please reload

Udvalgte nyheder

Anmærkningsfri Revision efter ISAE3000 standarden

13 Jan 2020

1/1
Please reload

Seneste nyheder
Please reload

Arkiv
Please reload

Assembly Voting ApS

Park Allé 382

DK-2625 Vallensbæk

Kontakt

Mail: info@aion.dk

Tlf: +45 2616 9638